PDA

View Full Version : Issue with arpspoof tool



Unxl
2018-03-10, 13:59
Hey everyone
I've some problem with arpspoof tool it does not works, after i installed "netdiscover package and start scanning the network i found arpspoof doesn't work with an error

root@kali:~# arpspoof
arpspoof: unknown physical layer type 0xfffe

I unistalled "dsniff and netdiscover" packages with apt-get purge dsniff & apt-get purge netdiscover then i reboot my device and opened nethunter terminal and apt-get update then reinstalled apt-get install dsniff & apt-get install netdiscover
But arpspoof still not working

I found this issue comes after i edited passwd file in this line _apt:x:103:65534::/nonexistent:/usr/sbin/nologin
To _apt:x:0:65534::/nonexistent:/usr/sbin/nologin
Because i had an issue befor on apt-get update

Hope to fix this probelm, i don't want to reinstall chroot !
Thanks

Exile666
2018-03-28, 03:26
First of all you will need to reinstall the chroot, id suggest reinstall everything, get a fresh start. I always thought you shouldnt edit the /etc/passwd file by hand as it might break thing. Anyway there is a youtube video that should fix your apt problem or ive read that this works but havent tested it.
deb [trusted=yes] http://http.kali.org/kali kali-rolling main contrib non-free
#deb-src [trusted=yes] http://http.kali.org/kali kali-rolling main contrib non-free
deb [trusted=yes] http://security.debian.org/debian-security wheezy/updates main

Not sure about the arpspoof specific problem but i wouldnt jump to purging packages so quickly

Also im no mod but i believe this belongs in the general questions section ;

Good luck

nateliv
2018-12-17, 18:27
I'm new to perform arpspoofing. I let my target to run in virtualbox and its ip address is 192.168.100.14. I wrote the following code to perform the attack code:"arpspoof -i wlan0 -t 192.168.100.1 -r 192.168.100.14"
while i execute this command, my machine which is running in virtualbox is not accessing internet but it is accessing router. When i stop spoofing it normally access the internet. I don't know what wrong i had done. Please help me. I'm new to this and this is my first post so please excuse me if i had done anything wrong. Thanks in advance