Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 26

Thread: how to install compiz on Kali 1.0.4 No sid repo!

  1. #11
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Italy
    Posts
    64
    I thank you very much for the guide more simplified and test it soon 'll let you know the results, however, hats off but you have tested on cuda driver ??

  2. #12
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    22
    yes BUT cuda is broken on kali, both kali ( v4.something ) and jessie ( v5) versions place bin2c in /usr/bin which conflics with bin2c from winexe, i have hade to tempory uninstall winexe and pass-the-hash to fit the toolkit in, this is very annoying I had a look at the winexe source on the kali git, but to tell truth its a mess, the source isnt even gnu complient, (not even a makefile in sight ) it uses some wierd compile system. When i get to it will fix it with a alternatives symlink, but to be sure should really get the kali devs to rename bin2c in winexe, or even contact the upstream devs and get them to do it.

  3. #13
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    after install compiz and rebooting the system I can not load my kali linux system menu. after selecting kali on the grub the message like this come out "Kali GNU/Linux 1.0 debina tty6". add asking the root and password. I have wrote root and password and after the following "root@debain# " what to write
    only black screen no menu no terminal only black screen with command line root@debain# _____________
    tried update upgrade donest work. please need help

  4. #14
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Italy
    Posts
    64
    Quote Originally Posted by Mukhamatdin View Post
    after install compiz and rebooting the system I can not load my kali linux system menu. after selecting kali on the grub the message like this come out "Kali GNU/Linux 1.0 debina tty6". add asking the root and password. I have wrote root and password and after the following "root@debain# " what to write
    only black screen no menu no terminal only black screen with command line root@debain# _____________
    tried update upgrade donest work. please need help
    which guide you followed the two in the post? I'll help you if you explain better


    if you want to start the graphical write (there is terminal )
    Code:
    service gdm3 restart
    Last edited by Devil_D; 2013-10-20 at 12:58 PM.

  5. #15
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    First of all thank you for your reply. Ok Sir, I will try explain fully, cause already how many days I can not find the solution. I have dual botting kali and windows7. Kali was working just perfect, install several tools and worked just fine, even installed MS Office, everything just fine, Recently I have installed compiz following the instruction and after reboot the system, big screen come out asked me to write the root and after asked to write the password and after that procedure still big terminal, I dont know what to write further, tried all startx, apt-get update, nothing doesnt work. some guys says that problem is with the video driver etc. no update no upgrade nothing works, please help me please,thanks in advance

  6. #16
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Italy
    Posts
    64
    Quote Originally Posted by Mukhamatdin View Post
    First of all thank you for your reply. Ok Sir, I will try explain fully, cause already how many days I can not find the solution. I have dual botting kali and windows7. Kali was working just perfect, install several tools and worked just fine, even installed MS Office, everything just fine, Recently I have installed compiz following the instruction and after reboot the system, big screen come out asked me to write the root and after asked to write the password and after that procedure still big terminal, I dont know what to write further, tried all startx, apt-get update, nothing doesnt work. some guys says that problem is with the video driver etc. no update no upgrade nothing works, please help me please,thanks in advance
    but your kali and gnome? or kde??And what version you use sorry ???(the guide I have tested only on gnome)
    start kali enter user and password and try removing all installed packages

    Code:
     apt-get purge compiz*
    and reboot system

    Code:
    reboot
    I hope it is of help

    if possible can you tell me the technical features of your computer video card processor etc. please?
    Last edited by Devil_D; 2013-10-21 at 11:05 AM.

  7. #17
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    thanks for your reply but it does not work. It says that nothing to delete compiz did not installed. I am used Kali Gnome.I think I have to delete the system and again to install but any way try to find the solution I can send you the video, how you think

  8. #18
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    6
    the technical features of my lat top is installed video card, dual core

  9. #19
    Member
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Italy
    Posts
    64
    Quote Originally Posted by Mukhamatdin View Post
    the technical features of my lat top is installed video card, dual core

    I'm sorry but the commands in the terminal work?? when by some command runs it? I find it strange? I installed compiz on every version and it always worked, try booting in safe mode and the commands that you've posted and what videocard you have intel nvidia amd ,I think it's something that went wrong in the installation
    I do not think it's the fault of compiz I think the problem is generated by something else
    before installing compiz you have installed any program?
    Last edited by Devil_D; 2013-10-22 at 04:15 PM.

  10. #20
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2013
    Posts
    2
    Very worked for me bro, thank you very much..

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •