Results 1 to 8 of 8

Thread: Update GNOME

  1. #1
    Join Date
    2013-Apr
    Posts
    9

    Update GNOME

    Hi,

    I am quite a new user and I was wondering how can I update to the newest version of GNOME without making a custom ISO image which is described here.

    I have Kali Linux installed with the GNOME Shell 3.4.2 version.

    So is there a way to update to the newest version of GNOME without reinstalling Kali Linux using the custom ISO image ?

    Thank you.


    kvadrat

  2. #2
    Join Date
    2013-Jul
    Posts
    41
    I too am searching for the best way to upgrade Kali 1.5 to the latest version of gnome.

    I know that the gnome repos will need to be added.

    I'm not too sure on the rest.

    I'm surprised no one has written a tutorial already for this topic.

    Thanks

  3. #3
    Join Date
    2013-Jun
    Posts
    123
    apt-get dist-upgrade

  4. #4
    Join Date
    2013-Nov
    Location
    Bangkok
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by brazen View Post
    apt-get dist-upgrade
    Well in my case it only brings up Gnome Version 3.4.2.1 so it doesn't update to the newest one, which would be nice because it would support SkyDrive in the online accounts if it would be a newer version.

  5. #5
    Join Date
    2013-Nov
    Location
    Bangkok
    Posts
    6
    Sry for bothering again but does anyone know howto get Gnome up2date, so that it's able to look like http://www.gnome.org/gnome-3/ ...

  6. #6
    Join Date
    2013-Dec
    Location
    Fort Lauderdale, Florida
    Posts
    10
    when you go to log in, DONT. look on the bottom left. There will be a box that says 'System Default'. click on it. there will be all the desktop themes that are setup on your system. look for gnome 3. then log in...

    i hope that helped you.

    ~ Rebel Without A Cause .... ~

  7. #7
    Join Date
    2013-Apr
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by D0NKbet View Post
    Sry for bothering again but does anyone know howto get Gnome up2date, so that it's able to look like http://www.gnome.org/gnome-3/ ...
    Hi,

    You could try to do this,
    Maybe this helps.


    kvadrat

  8. #8
    Join Date
    2015-Apr
    Posts
    4

    you can try this


Similar Threads

  1. Enable full gnome instead of gnome fallback :)
    By vaioifive in forum How-To Archive
    Replies: 12
    Last Post: 2016-05-17, 14:12
  2. Replies: 1
    Last Post: 2015-10-20, 13:28
  3. No Gnome after NVIDIA driver installation(only Gnome-fallback)
    By KlausHybrid in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 4
    Last Post: 2015-06-14, 14:29
  4. Custom gnome install necessary for gnome-shell?
    By karni64 in forum Building Archive
    Replies: 7
    Last Post: 2013-04-15, 00:13

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •