Results 1 to 2 of 2

Thread: USB Attacks not working

  1. #1
    Join Date
    2014-Sep
    Posts
    9

    USB Attacks not working

    I have Nethunter installed on my wifi only 2013 Nexus 7, everything I have tested works fine except for the USB attacks. I am testing with a Windows 7 computer.

    When using Bad USB the new network interface on my computer is created, but it shows "cable unplugged" and the built in NIC is never deactivated.

    When using the HID attack nothing at all happens on the computer.

    I am just using the normal cable that came with my Nexus 7, do I need a special cable? How can I troubleshoot this, are there logs created for the USB attacks?

  2. #2
    Join Date
    2013-Mar
    Posts
    95
    I think this is related to the issue i had, the interface is usb0 not rndis0. I believe, but could be wrong that a fix is coming in the next update. Check out issue 32 in the nethunter github. Hope this helps.
    Regards .

Similar Threads

  1. Need help with hid attacks (cmd)
    By Roberton55 in forum NetHunter General Questions
    Replies: 1
    Last Post: 2016-11-12, 22:49
  2. HID and BadUSB attacks not working on NetHunter 1.1.0 and Nexus 4
    By z0o0o0oz in forum NetHunter General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2015-01-13, 01:24
  3. p2p adb attacks?
    By thesle3p in forum NetHunter Suggestions
    Replies: 5
    Last Post: 2014-12-21, 21:00
  4. HID Attacks not working
    By koolkool887 in forum NetHunter General Questions
    Replies: 6
    Last Post: 2014-11-18, 03:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •