Results 1 to 10 of 10

Thread: Kalimenu in 1.1

  1. #1
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81

    Kalimenu in 1.1

    Flashed the new version onto my Nexus 7 2013 a few minutes ago. When you choose launch Kali menu in terminal it just takes you to a root@kali prompt. Typing kalimenu will launch the menu from there.

  2. #2
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81
    Anyone know how, if even possible, to edit the commands that the main menu sends? I'd like to fix this rather than wait for next version if possible.

  3. #3
    Join Date
    2014-Sep
    Posts
    176
    https://github.com/offensive-securit...rFragment.java <-- android app

    You can see that the android app just runs: su -c bootkali kalimenu

    Bootkali is located in /system/bin/bootkali (you will need to remount rw system if you want to modify it).

    What bootkali looks like: https://github.com/offensive-securit...m/bin/bootkali

    Where the error is I couldn't tell you because it "should" be executing. It could be the the command is sent before your device has a chance to catch up.

  4. #4
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81
    When I try running bootkali on its own I get 'command not found'. kalimenu by itself brings up the menu. Kinda odd, not sure what that tells me but seems important...

  5. #5
    Join Date
    2014-May
    Location
    Valencia
    Posts
    48
    Are you using the new app or the old web server bast solution?

  6. #6
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81
    The one from the main download page. I tried to install the apk after that but it said already installed.

  7. #7
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81
    This is sorted out. I was using the old launcher, new one works fine.

  8. #8
    Join Date
    2014-May
    Posts
    14
    Is 1,1 only for Lolipop?

    Or for 4.4.4 aswel?

  9. #9
    Join Date
    2014-Mar
    Posts
    81
    4.4.4 . There is no release yet for 5.0

  10. #10
    Join Date
    2014-Sep
    Posts
    176
    There are a few issues holding up lollipop. Android changed the routing/network functionality which disabled the way we did AP/NAT creation. Among other things.

    Lollipop also added selinux enforcing but that's easier to get around. We have it running but it's limited in functionality at the moment.

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2015-04-21, 20:31
  2. kalimenu/wireless tools bug in Nethunter 1.1
    By kalam in forum Installing NetHunter
    Replies: 2
    Last Post: 2015-02-26, 02:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •