Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 107 of 107

Thread: Reaver modfication for Pixie Dust Attack

  1. #101
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    10
    Is anyone familiar with reaver's "wps transaction failed (0x04)?" WPS is not locked but I get this error constantly.

  2. #102
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    8
    Thanks for the hard work with updating reaver with pixiewps, but, I get an error that the wps pin was not found and it doesn't continue. I run revare with "reaver -i wlan0mon -b <bssid> -c 11 -K1 -vvv -S" but any combination will produce the same error.

  3. #103
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    253
    if you use K1 reaver stop after M3 to try pixiewps. If PIN is not fond launch the attack again without K1 to procede with normal WPS brute force

  4. #104
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2016
    Posts
    1
    I have problem with the installation of reaver 1.5 because when i put ./CONFIGURE, it give me ERROR: PCAP LIBRARY NOT FOUND. I tried to install update but nothing to do.
    Last edited by angybar; 2016-11-23 at 03:57 PM.

  5. #105
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2013
    Location
    United States
    Posts
    516
    Quote Originally Posted by angybar View Post
    I have problem with the installation of reaver 1.5 because when i put ./CONFIGURE, it give me ERROR: PCAP LIBRARY NOT FOUND. I tried to install update but nothing to do.
    Read the dependencies in Reaver's Github. It will tell you everything you need to know.

    Code:
    apt-get update
    apt-get install libpcap-dev libssl-dev libsqlite3-dev

  6. #106
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2015
    Posts
    4
    This command used to work fine for me, but now every time it just repeatedly says, "Failed to associate.....". Did this stop working for anyone else?

  7. #107
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2016
    Posts
    2
    Attacking an RTL8xxx, I am getting lots of "failed to associate"timeout"AP rate limiting - wait 60 seconds" although the pin count rises very slowly. Pixiewps didnt work, are there switches I can use to speed up the process. The 'estimated time' fluctuates between 1 day and 10-14 ?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •