Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't get "download" command to work

  1. #1
    Join Date
    2013-Jul
    Location
    North Carolina
    Posts
    16

    Can't get "download" command to work

    I am new to Metasploit and while I can get most of the core commands to work. Whenever I try to download a file from the target machine(running Windows 7) i keep getting a message"The system cannot find the file specified". Can someone please help.

  2. #2
    Join Date
    2013-Mar
    Posts
    95
    Can you give an example of what your command is, it might help in finding what the problem is. I do remember having a similar problem once. I think it was due to either spaces in the windows path, solved with " " around it ( example c:\program files has a space so needed to be "c:\program files" )and possibly todo with the c:\ needing to be changed to c:/ or even c:// instead for some reason.

  3. #3
    Join Date
    2013-Mar
    Location
    localhost
    Posts
    41
    You didn't put the name correctly or the path of the file was wrong , check again ( C:\xxx\xxx\file.txt )
    r00tv.org
    telegram @bondbenz

  4. #4
    Join Date
    2013-Jul
    Location
    North Carolina
    Posts
    16
    Sorry it took me a little while to get back. I've been using the standard download command. Meterpreter> download [drive letter] filename.extension. So I should list the whole path?

  5. #5
    Join Date
    2013-Mar
    Posts
    95
    Ye whole path :-)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •