Results 1 to 3 of 3

Thread: Failed creating a non-PAE custom build

  1. #1
    Join Date
    2015-Aug
    Posts
    2

    Angry Failed creating a non-PAE custom build

    Hi,
    I am a newbie in Kali and also in Linux itself.
    But i have have an old Notebook which i would like to use for Kali.

    This for i need a non-PAE version, so i tried few times to create one but it failed everytime.

    I install Kali Linux in a Virtual Maschine and did everything like its written here:

    http://docs.kali.org/development/liv...ustom-kali-iso

    At the end of the buildingprocess i've get the Error:
    "unable to locate package linux-image-484"

    And the README in live-build-config contains:

    Some Debian bugs filed for issues encountered in Kali:
    #684865: live-build: lb_binary_syslinux fails to include flavour in menu entry
    #684891: live-build: add a config parameter to define the project name
    #684893: live-build: fails to find bootloaders files when running from git checkout
    #684896: live-build: loading of build.sh does not work as expected in various scripts

    I tried it with Version 1.2 and 2.0 of Kali.
    And of course I updated it before.

    I really hope someone can help me ;(

    Btw: Sorry for my bad englisch

  2. #2
    Join Date
    2015-Aug
    Posts
    2
    About a week after Kali 2.0 was released the Dokumentation changed, so it should work for Kali Sana.
    And indeed it does.
    I'm able to create my own build for i386 and i also able to start this as an Live-build on an nonPAE system.
    But still not possible to install it there! The Installer still requires PAE enable.

    Anyone an idea what i must do addional to make it work?

    Please help me, i'm a bit desperate.
    Last edited by Luzifer_am; 2015-08-22 at 20:28.

  3. #3
    Join Date
    2014-Sep
    Posts
    11
    Quote Originally Posted by Luzifer_am View Post
    About a week after Kali 2.0 was released the Dokumentation changed, so it should work for Kali Sana.
    And indeed it does.
    I'm able to create my own build for i386 and i also able to start this as an Live-build on an nonPAE system.
    But still not possible to install it there! The Installer still requires PAE enable.

    Anyone an idea what i must do addional to make it work?

    Please help me, i'm a bit desperate.
    currently I still have not found a solution

Similar Threads

  1. Error creating a Custom Image for Raspberry Pi
    By Wazabee in forum Building Archive
    Replies: 2
    Last Post: 2015-01-10, 10:26
  2. Live Build a Custom Kali ISO 01/02/2015 ))6 failed attempts((
    By phantom1bc in forum Building Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2015-01-08, 17:55

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •