Results 1 to 5 of 5

Thread: ruby errors when loading beef framework (no ui login)

  1. #1
    Join Date
    2013-May
    Posts
    9

    ruby errors when loading beef framework (no ui login)

    Screenshot_2015-09-08-21-57-25.jpgScreenshot_2015-09-08-22-16-49.jpgHello all,

    2013 nexus 7 wifi (shapped with and running 5.0.1)

    I've been trying to fix this problem for a few days now, and I know it's not something I did, because this all works flawlessly on my live USB.

    When I try to start beef framework, the server starts, but the user UI login doesn't display, I just get a beef logo, but no way to login. I can see the error when beef loads, I just have no idea how to fix it.



    Things I've tried

    -uninstalling ruby and beef and reinstalling
    -installed RVM and tried 4 different ruby versions 1.9.1, 1.9.3, 2.1.5, 2.1.6 but when I use RVM, set the env variables, I get more errors and the script wont even run



    and here's what my beef screen looks like



    anyone else have, or know how to address this issue, or why it's even happening? Thanks in advance for any help

    Jermzz
    Last edited by jermzz; 2015-09-09 at 06:14. Reason: error

  2. #2
    Join Date
    2013-May
    Posts
    9


    rvm errors.

  3. #3
    Join Date
    2015-Dec
    Posts
    2
    Same issue on my nexus 10 and i cant seem to find a way around it seems like beef is useless on nethunter maybe not as good as i was hoping

  4. #4
    Join Date
    2014-Nov
    Location
    Oregon
    Posts
    6
    Same thing over here too. no login on ui page . . one plus one cm 12.1

  5. #5
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    3
    Same here. One Plus One Cm12.1 It seems it doesnt generate the a file in /extensions/admin-ui/media/javascript-min

Similar Threads

  1. cant login 4.12.0-kali1-amd64 after dist-upgrade with errors
    By latam in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2017-09-15, 22:33
  2. Loading in multi-boot usb, login problem
    By Deus-Ex in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 9
    Last Post: 2016-03-23, 07:13
  3. Replies: 8
    Last Post: 2015-08-28, 06:48
  4. Missing Ruby Gem breaks Metasploit Framework?
    By factgasm in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2014-08-01, 11:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •