Hello, I recently installed Kali on a live USB using these instructions for Windows. Kali works great, but it won't connect to the Internet wirelessly. This is a clean install; I wiped the USB and started over after bumbling around on this issue for a while.

I have a Qualcomm Atheros Killer 1525 wireless adapter on an Alienware 15 I just purchased this fall. I can connect just fine on Windows, but am forced to use Ethernet for Kali if I want to connect to the Internet.

Here are some outputs for commands I have been told could be useful:

uname -a
Code:
root@kali:/# uname -a
Linux kali 4.0.0-kali1-amd64 #1 SMP Debian 4.0.4-1+kali2 (2015-06-03) x86_64 GNU/Linux
lsb_release -a
Code:
root@kali:/# lsb_release -a
No LSB modules are available.
Distributor ID:	Kali
Description:	Kali GNU/Linux 2.0
Release:	2.0
Codename:	sana
lshw -class network
Code:
root@kali:/# lshw -class network
  *-network               
       description: Ethernet interface
       product: Killer E220x Gigabit Ethernet Controller
       vendor: Qualcomm Atheros
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:02:00.0
       logical name: eth0
       version: 10
       serial: 20:47:47:b2:01:14
       size: 100Mbit/s
       capacity: 1Gbit/s
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm pciexpress msi msix bus_master cap_list ethernet physical tp 10bt 10bt-fd 100bt 100bt-fd 1000bt-fd autonegotiation
       configuration: autonegotiation=on broadcast=yes driver=alx duplex=full ip=10.50.41.86 latency=0 link=yes multicast=yes port=twisted pair speed=100Mbit/s
       resources: irq:43 memory:f7400000-f743ffff ioport:d000(size=128)
  *-network
       description: Network controller
       product: Qualcomm Atheros
       vendor: Qualcomm Atheros
       physical id: 0
       bus info: pci@0000:03:00.0
       version: 20
       width: 64 bits
       clock: 33MHz
       capabilities: pm msi pciexpress bus_master cap_list
       configuration: driver=ath10k_pci latency=0
       resources: irq:33 memory:f6800000-f69fffff
ifconfig -a
Code:
root@kali:/# ifconfig -a
eth0      Link encap:Ethernet  HWaddr 20:47:47:b2:01:14  
          inet addr:10.50.41.86  Bcast:10.50.41.87  Mask:255.255.255.248
          inet6 addr: fe80::2247:47ff:feb2:114/64 Scope:Link
          UP BROADCAST RUNNING MULTICAST  MTU:1500  Metric:1
          RX packets:24802 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:18401 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:1000 
          RX bytes:26353611 (25.1 MiB)  TX bytes:2969560 (2.8 MiB)
          Interrupt:18 

lo        Link encap:Local Loopback  
          inet addr:127.0.0.1  Mask:255.0.0.0
          inet6 addr: ::1/128 Scope:Host
          UP LOOPBACK RUNNING  MTU:65536  Metric:1
          RX packets:472 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
          TX packets:472 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
          collisions:0 txqueuelen:0 
          RX bytes:40256 (39.3 KiB)  TX bytes:40256 (39.3 KiB)
iwconfig
Code:
root@kali:/# iwconfig
eth0      no wireless extensions.

lo        no wireless extensions.
dmesg | tail
Code:
root@kali:/# dmesg | tail
[ 1407.804988] ACPI: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP: failed to evaluate _DSM
[ 1407.805001] ACPI Warning: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP._DSM: Argument #4 type mismatch - Found [Buffer], ACPI requires [Package] (20150204/nsarguments-95)
[ 2233.515927] nouveau E[   PIBUS][0000:01:00.0] HUB0: 0x10ecc0 0xffffffff (0x1b40822c)
[ 2238.796126] ACPI Warning: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP._DSM: Argument #4 type mismatch - Found [Buffer], ACPI requires [Package] (20150204/nsarguments-95)
[ 2238.796444] ACPI: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP: failed to evaluate _DSM
[ 2238.796448] ACPI Warning: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP._DSM: Argument #4 type mismatch - Found [Buffer], ACPI requires [Package] (20150204/nsarguments-95)
[ 2288.027924] nouveau E[   PIBUS][0000:01:00.0] HUB0: 0x10ecc0 0xffffffff (0x1940822c)
[ 2293.028095] ACPI Warning: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP._DSM: Argument #4 type mismatch - Found [Buffer], ACPI requires [Package] (20150204/nsarguments-95)
[ 2293.028410] ACPI: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP: failed to evaluate _DSM
[ 2293.028413] ACPI Warning: \_SB_.PCI0.PEG0.PEGP._DSM: Argument #4 type mismatch - Found [Buffer], ACPI requires [Package] (20150204/nsarguments-95)
I'm a bit of a newbie to this, but I'm willing to learn. Any help would be greatly appreciated.