Results 1 to 5 of 5

Thread: Openvas/Greenbone Web Hangs

  1. #1
    Join Date
    2013-Apr
    Posts
    2

    Exclamation Openvas/Greenbone Web Hangs

    Hey Everybody,

    i tested it, as a Installed VMware(64bit) and Installed on a Notebook(32bit)
    I run the Setup Script and after that i attempt the login to the https://localhost:9392
    i get the Login Screen, if i started with the wrong login information, i got an error.
    But if i try with the right (the admin and the password, i defined in the setup script) the login
    Web page hangs, it´s just loading and loading and so on.
    With The GSD i have no Problems, but there are some Konfigurations missing =(

    Could anyone help me out ?

    Greets
    Aloha

  2. #2
    Join Date
    2013-Mar
    Posts
    6
    not sure if this helps, but I run this script before logging into openVAS

    openvas-nvt-sync
    openvassd
    openvasmd --rebuild
    openvasmd --backup
    openvasmd -p 9390 -a 127.0.0.1
    openvasad -a 127.0.0.1 -p 9393
    gsad --http-only --listen=127.0.0.1 -p 9392

    Maybe try http:// instead of https:// ?

  3. #3
    Join Date
    2013-Apr
    Posts
    2
    Hey thanks dude =)
    it help =)

  4. #4
    Join Date
    2013-Aug
    Posts
    1
    Very nice... worked like a charm!

  5. #5
    Join Date
    2013-Jun
    Posts
    113
    Quote Originally Posted by Aloha View Post
    Hey thanks dude =)
    it help =)
    mark this post as [SOLVED]?

Similar Threads

  1. openvas Greenbone Security Assistant broken
    By when123 in forum General Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2015-01-01, 07:24

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •