Results 1 to 10 of 10

Thread: HELP - Problem with 'airodump-ng' showing no results (TP-LINK TL-WN321G V4 / VMware)

  1. #1
    Join Date
    2016-Jun
    Posts
    4

    HELP - Problem with 'airodump-ng' showing no results (TP-LINK TL-WN321G V4 / VMware)

    Hi, I'm very new in linux, just decided to learn about pentests, security, etc. I followed some tutorials on youtube and google, but I stuck on 'airodump-ng' step, showing no results. I spent days trying to find a solution so I gave up searching and came here to ask for some help.

    Following the 'How To Make A Valid Thread', here are some information...

    My notebook is a Dell I14-3443-A4 running windows 10. Using the last Kali Linux for VMware (Kali-Linux-2016.1-vm-amd64), last version of VMware either. My device is TP-LINK TL-WN321G V4 (I didnt find on the internet the linux driver for this version 4)

    Some commands...

    iwconfig
    Code:
    root@kali:~# iwconfig
    eth0      no wireless extensions.
    
    wlan0     IEEE 802.11bg  ESSID:off/any  
              Mode:Managed  Access Point: Not-Associated   Tx-Power=20 dBm   
              Retry short limit:7   RTS thr:off   Fragment thr:off
              Encryption key:off
              Power Management:off
              
    lo        no wireless extensions.
    airmon-ng
    Code:
    root@kali:~# airmon-ng
    
    PHY	Interface	Driver		Chipset
    
    phy0	wlan0		rt2800usb	Ralink Technology, Corp. RT2070
    airmon-ng start wlan0
    Code:
    root@kali:~# airmon-ng start wlan0
    
    Found 3 processes that could cause trouble.
    If airodump-ng, aireplay-ng or airtun-ng stops working after
    a short period of time, you may want to run 'airmon-ng check kill'
    
      PID Name
      747 NetworkManager
      861 wpa_supplicant
      862 dhclient
    
    PHY	Interface	Driver		Chipset
    
    phy0	wlan0		rt2800usb	Ralink Technology, Corp. RT2070
    
    		(mac80211 monitor mode vif enabled for [phy0]wlan0 on [phy0]wlan0mon)
    		(mac80211 station mode vif disabled for [phy0]wlan0)
    dmesg | tails
    Code:
    root@kali:~# dmesg | tail
    [  453.921310] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x06 failed for offset 0x101c with error -110
    [  454.024621] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x1004 with error -110
    [  454.128539] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x06 failed for offset 0x1004 with error -110
    [  454.232101] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x0438 with error -110
    [  454.335675] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x0438 with error -110
    [  455.169343] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x101c with error -110
    [  455.273369] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x06 failed for offset 0x101c with error -110
    [  455.376084] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x101c with error -110
    [  455.480194] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x07 failed for offset 0x101c with error -110
    [  455.583982] ieee80211 phy0: rt2x00usb_vendor_request: Error - Vendor Request 0x06 failed for offset 0x101c with error -110
    I really tried a lot of suggestions found in some similar threads found on google, but no results

    Thanks for any help

  2. #2
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    100
    So when you run:
    Code:
    airodump-ng wlan0mon
    What does it say?

  3. #3
    Join Date
    2016-Jun
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by P373 View Post
    So when you run:
    Code:
    airodump-ng wlan0mon
    What does it say?
    find nothing, stays like that forever...


    Capturar.jpg

  4. #4
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    100
    Try:
    Code:
    aircrack-ng check kill
    airmon-ng check kill
    airmon-ng start wlan0
    airodump-ng wlan0mon
    After you installed you ran:
    Code:
    apt-get update && apt-get dist-upgrade
    Last edited by P373; 2016-06-12 at 01:34. Reason: Wrong code

  5. #5
    Join Date
    2016-Jun
    Posts
    4
    Code:
    root@kali:~# aircrack-ng check kill
    Opening check
    open failed: No such file or directory
    Opening kill
    open failed: No such file or directory
    Read 0 packets.
    
    No networks found, exiting.
    
    
    Quitting aircrack-ng...
    root@kali:~# airmon-ng check kill
    
    Killing these processes:
    
      PID Name
      809 dhclient
     1027 wpa_supplicant
    
    root@kali:~# airmon-ng start wlan0
    
    
    PHY	Interface	Driver		Chipset
    
    phy0	wlan0		rt2800usb	Ralink Technology, Corp. RT2070
    
    		(mac80211 monitor mode vif enabled for [phy0]wlan0 on [phy0]wlan0mon)
    		(mac80211 station mode vif disabled for [phy0]wlan0)
    
    root@kali:~# airodump-ng wlan0mon
    
    
     CH 10 ][ Elapsed: 36 s ][ 2016-06-12 17:30                                    
                                                                                   
     BSSID              PWR  Beacons    #Data, #/s  CH  MB   ENC  CIPHER AUTH ESSID
                                                                                   
                                                                                   
     BSSID              STATION            PWR   Rate    Lost    Frames  Probe
    see attachment for 'apt-get update && apt-get dist-upgrade' log

    still no results
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    100
    Try configuring your settings in VMware to use USB 3.0. See if that makes a difference.

  7. #7
    Join Date
    2016-Jun
    Posts
    4

    Quote Originally Posted by P373 View Post
    Try configuring your settings in VMware to use USB 3.0. See if that makes a difference.
    thanks a lot man for all your help. i got it.

    i reinstalled kali in a new virtual machine, used 'apt-get update && apt-get dist-upgrade', installed vm-ware-tools, changed the tplink adapter to usb 3.0, enabled it like you said. and now i got some results

    thanks a lot, now i can continue studying and trying the tutorials


  8. #8
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    100
    Cool, your welcome. Glad you got it resolved.

  9. #9
    Join Date
    2016-Dec
    Posts
    3
    hey i am facing the same problem , how did you change your adapter to usb 3.0 ?

  10. #10
    Join Date
    2013-Mar
    Location
    milano
    Posts
    301

Similar Threads

  1. airodump-ng mon0 no results
    By maryus_28 in forum General Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2014-10-31, 11:33

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •