Results 1 to 2 of 2

Thread: NetHunter TL-WN722N WIFI PROBLEMS? 3.1 Nexus 7 2013 (6.0.1)

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1

    Lightbulb NetHunter TL-WN722N WIFI PROBLEMS? 3.1 Nexus 7 2013 (6.0.1)

    Hey people,

    I guess you can try anything for the same problem:

    For that example, i use "wifite"

    Some times, when you make ( wifite -i wlan1mon) for example.. the card is ON and after a few seconds going to OFF...! Disturbing!

    So, i can use normally wifite BUT, you need have some factors in mind:

    1: lsusb (If your external card appear ok, maybe .... usb atheros.. etc etc go to job if not check usb cable, remember OTG!!)

    1: First make a ( airmon-ng ) and you see all your WIFIcards.. if you use a OTG usb cable.. no problem:

    phy73 psp0 XXXXXXXX
    phy73 wlan0 XXXXXXXX
    phy72 wlan1 xxxxxxxxxx

    2: Make monitor mode: ( airmon-ng start wlan1 ) ... BUT warning::

    maybe the airmon-ng says some like this: " Some process can cause problems with WPA_SUPPLICANT troubleshooting kill this..."
    and look the attached process like this: 13898 WPA_SUPPLICANT

    So, kill the process and free the external wifi, {dummy but: (kill -9 13898)}

    With that problem resolved again make a monitor mode:

    airmon-ng start wlan1

    and

    wifite -i wlan1mon

    Everything is work, i test this process a lot of times.... connected and disconnected the external wifi, an ever WORKS!!!

    I think (just suppose) the problem is in wpa_supplicant ever, maybe cause a conflict with the atheros wifi.

    Any comments are welcome.

    #HappyHacking



    nethunter.JPG

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2016
    Posts
    1
    how about ethtool failed is showing up?

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •