Results 1 to 1 of 1

Thread: HDMI Output not working

  1. #1
    Join Date
    2016-Jan
    Posts
    11

    HDMI Output not working

    Hi All

    I have a Razer Blade that I run Kali on (latest build). Everything is working perfectly apart from HDMI out doesn't work.

    The laptop has descrete graphics as below but in Windows can output fine with the Nvidia disabled (via Device Manager - not a massive Windows fan so that might not be 100% accurate).

    lspci |grep VGA
    00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation HD Graphics 530 (rev 06)
    01:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation Device 1c20 (rev a1)

    I have followed through every variation on the Nvidia install thread on this forum and every time I have been unable to boot with the Nvidia installed.

    The last one I tried was http://lenovolinux.blogspot.co.uk/20...nvidia-gt.html which, on reboot, had the message "there was a problem, log off"

    I'm not fussed about using the Nvidia's power but really want the HDMI out to work. Does anyone have any suggestions on this?

    Thanks in advance
    Last edited by materangai; 2016-10-28 at 18:57.

Similar Threads

  1. Configure HDMI output
    By MrMooCow in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2016-11-22, 06:36
  2. No HDMI Output
    By Captain Redbeard in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2016-08-23, 06:44
  3. raspberry pi 2, hdmi not working
    By nomoi in forum ARM Archive
    Replies: 8
    Last Post: 2016-01-16, 09:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •