Results 1 to 3 of 3

Thread: Wifite stucks on "scanning for wireless devices..." :/

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    1

    Wifite stucks on "scanning for wireless devices..." :/

    Hi there,

    I recently installed Nethunter on my new phone.
    No problems there, and everything (like macchanger) worked fine. Then I tried to run wifite with my TL-WN722N
    Wifi Antenna (Supports monitor mode), but wifite stucks while searching:

    Screenshot_20170122-110345.jpgScreenshot_20170122-110345.jpg
    Screenshot_20170122-110345.jpgScreenshot_20170122-110345.jpg


    Any ideas why? Something with the drivers? I am running Nethunter on the S6 edge, might has to do something with that, but everything else works fine!

    Please help!

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Posts
    3
    I have the same problem . Did you find why it doesn't work?
    Last edited by heraklez; 2017-02-13 at 03:15 PM.

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    4
    try turning monitoring mode for your interface manually and then run wifite

    you probably now how but just in case

    run:

    ifconfig to confirm your interface name, most likely wlan1

    then:

    airmon-ng wlan1 start

    or:

    iwconfig wlan1 down
    iwconfig wlan1 mode monitor
    iwconfig wlan1 up

    then run your wifite again

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •