Results 1 to 5 of 5

Thread: Mini Displayport doesn't work :(

  1. #1
    Join Date
    2017-Jan
    Posts
    3

    Mini Displayport doesn't work :(

    Hi all,
    I'm a newbie, so I'm asking for your help guys.
    I've recently bought a new laptop and installed kali rolling on it.
    I've had to install graphics driver for my NVIDIA GTX 960M to run GUI at all.
    But after a few days of work i recognised that my Displayport doesn't work
    My HDMI and VGA is all right, but the Displayport is looking like it's dead.
    Every time I plug in a cable there aren't any changes in "xrandr" command- it says that the DP is disconnected.
    I've tried multiple tutorials about "How to install graphics card drivers" but every time it just gave me a blank screen saying "Oh no! Something has gone wrong."
    I don't know what to do... Please help me...


    I installed the driver this way orginally:
    http://docs.kali.org/general-use/ins...-on-kali-linux

    My laptop model is:
    Laptop Dream Machines G960 (G960 i5-15PL08)
    15.6'' FHDmatt IPS LED/i5/8GB/500GB_SSD/HD530+GTX 960M_2GB/USB3/HDMI/mDP/BT/6cell

    If you'd like to have some more info please let me know what to add.
    I really need this port, please guys help me!!!

  2. #2
    Join Date
    2016-Oct
    Location
    /dev/sda
    Posts
    1,012
    Run
    Code:
    sudo apt-cache clean && sudo apt-get update && sudo apt-get dist-upgrade
    apt-get install -y linux-headers-$(uname -r)
    apt-get install nvidia-kernel-dkms

  3. #3
    Join Date
    2017-Jan
    Posts
    3
    It just gave me an error balnk screen again after rebooting

  4. #4
    Join Date
    2016-Oct
    Location
    /dev/sda
    Posts
    1,012
    Does it happen after installing Nvidia drivers or Nvidia drivers don't install at all? It can be fixed if you are facing black screen after installing Nvidia drivers.

  5. #5
    Join Date
    2017-Jan
    Posts
    3
    I said that i can install drivers as it was shown in kali's official tutorial. But my displayport still doesn't work.
    Does it mean that my nvidia drivers are bad or is it something else?
    I thought it is drivers fault but only this one port doesn't work.

Similar Threads

  1. Macchanger doesn't work
    By Vitama in forum ARM Archive
    Replies: 2
    Last Post: 2016-12-01, 11:08
  2. USB doesn't work on Raspberry Pi
    By hosnappp in forum ARM Archive
    Replies: 5
    Last Post: 2014-08-25, 18:56
  3. apt-get install doesn't work at all
    By theman in forum General Archive
    Replies: 4
    Last Post: 2013-11-15, 14:37

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •