Results 1 to 2 of 2

Thread: After upgrading this morning bumblebee shows an error: could not load GPU driver

  1. #1
    Join Date
    2014-Feb
    Posts
    8

    After upgrading this morning bumblebee shows an error: could not load GPU driver

    I'm thinking about holding back some updates I did this morning, because after I did a
    Code:
    sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade
    when I try running primusrun with any command it tells me that bumblebee can't load the GPU driver.

    Is it me or did something break my nvidia drivers in the last upgrade?

    I will try to post some logs as soon as I have time, I'm currently at work...
    Last edited by SimbaClaws; 2017-03-03 at 13:52.

  2. #2
    Join Date
    2014-Feb
    Posts
    8
    Apparently I needed to edit /etc/bumblebee/xorg.conf.nvidia and add the BusID again (it got reset after installing the newer version). After that I did a reboot and it works again.

    My bad I'm posting stupid questions that could easily be solved by looking a bit further, I will try to refrain from posting garbage from now on.

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 2017-02-28, 22:42
  2. Nvidia proprietary driver shows a black screen
    By dron100 in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 1
    Last Post: 2015-08-18, 12:37
  3. bumblebee driver for you optimus GPU
    By AbhimanyuAryan in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 3
    Last Post: 2014-08-15, 13:26
  4. Update this morning broke something?
    By 11552 in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 10
    Last Post: 2014-04-09, 22:17
  5. Replies: 5
    Last Post: 2013-10-09, 18:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •