Results 1 to 4 of 4

Thread: No Packet Injection on Raspberry Pi 3 (Kali ARM image)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    2015-Oct
    Posts
    3

    No Packet Injection on Raspberry Pi 3 (Kali ARM image)

    Hi everyone. I recently picked up a new Pi 3, and I set it up to run headless with CC through SSH. I'm having difficulty getting packet injection to work for some reason. I know the Alfa cards work, I can use them successfully on my other devices just fine. 0/30 tests failed with aireplay-ng injection testing on the Pi for some reason. Kali 2.0 works fine on my laptop and PC. Anyone else have this issue before? I can pick up APs just fine, I've tried turning off channel hopping, specifically defining an ssid. No joy. Any ideas would be greatly appreciated!

  2. #2
    Join Date
    2016-Dec
    Posts
    806
    Show how you put the card in monitor mode and perform the injection test.

    FYI, Kali 2.0 hasn't been supported in years, switch to 2017.1

  3. #3
    Join Date
    2015-Oct
    Posts
    3
    Thanks for the reply. So I am using the latest 2017.1. Here is the injection test from the Raspberry Pi running the latest image as of 2 days ago:

    phy1 wlan1 rt2800usb Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070

    root@kali:~# aireplay-ng -9 wlan1mon
    01:22:59 Trying broadcast probe requests...
    01:23:00 No Answer...
    01:23:00 Found 13 APs

    01:23:00 Trying directed probe requests...
    01:23:00 EC:AA:A0:A8:FE:CA - channel: 6 - 'xfinitywifi'
    01:23:06 0/30: 0%

    01:23:06 EC:AA:A0:A8:FE:C8 - channel: 6 - 'HOME-1F96-2.4'
    01:23:12 0/30: 0%

    01:23:12 54:BE:F7:AB:66:02 - channel: 6 - 'xfinitywifi'
    01:23:18 0/30: 0%

    01:23:18 60:02:92:E8E:C0 - channel: 6 - 'HOME-0690-2.4'
    01:23:24 0/30: 0%

    Here is the same test using the same card from my laptop, running the latest 2017.1 with all updates, using the same Alfa Card:

    phy1 wlan1 rt2800usb Ralink Technology, Corp. RT2870/RT3070

    From Laptop:

    aireplay-ng -9 wlan1mon
    17:27:34 Trying broadcast probe requests...
    17:27:36 Injection is working!
    17:27:36 Found 13 APs

    17:27:36 Trying directed probe requests...
    17:27:36 EC:AA:A0:A8:FE:CD - channel: 6 - ''
    17:27:38 Ping (min/avg/max): 1.200ms/16.055ms/57.023ms Power: -62.48
    17:27:38 21/30: 70%

    17:27:38 EC:AA:A0:A8:FE:C8 - channel: 6 - 'HOME-1F96-2.4'
    17:27:39 Ping (min/avg/max): 1.320ms/18.900ms/37.253ms Power: -63.36
    17:27:39 28/30: 93%

    17:27:39 54:BE:F7:AB:66:00 - channel: 6 - 'CHURCH10-2.4'
    17:27:41 Ping (min/avg/max): 1.266ms/14.755ms/34.689ms Power: -60.38
    17:27:41 21/30: 70%

    17:27:41 EC:AA:A0:A8:FE:C9 - channel: 6 - ''
    17:27:44 Ping (min/avg/max): 1.203ms/22.768ms/73.090ms Power: -64.29
    17:27:44 21/30: 70%
    Last edited by maiki; 2017-06-27 at 08:36. Reason: Merge posts

  4. #4
    Join Date
    2017-Jul
    Posts
    1
    any luck with this? I'm having the same problem also with the rt2800usb. Wondering if that might be the issue?

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: 2017-10-12, 19:18
  2. Replies: 2
    Last Post: 2017-02-20, 22:52
  3. Alfa AWUS036H on Kali Linux not scanning/packet injection
    By OneHappyTaco in forum General Archive
    Replies: 6
    Last Post: 2015-04-04, 17:45

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •