Results 1 to 4 of 4

Thread: Setting up monitor mode Permanatelly

  1. #1
    Join Date
    2015-Jun
    Posts
    28

    Setting up monitor mode Permanatelly

    Hi
    Now that I have Kali setup on a 10in Samsung laptop (main OS) I wondered if you can set up the Alfa card to 'Monitor Mode' permanatelly so you don't have to configure it everytime you turn on the laptop.

    Many thanks.

    Michael.
    Mikey

  2. #2
    Join Date
    2016-Dec
    Posts
    613
    You can't. However, you can do the different steps by scripting it in /etc/rc.local and stopping the appropriate network services.

  3. #3
    Join Date
    2015-Jun
    Posts
    28
    Quote Originally Posted by Mister_X View Post
    You can't. However, you can do the different steps by scripting it in /etc/rc.local and stopping the appropriate network services.
    OK
    Thanks.
    Mikey

  4. #4
    Join Date
    2016-Dec
    Location
    Canada
    Posts
    273
    best way is to write a short code to do it here s one I have on my computer

    to execute it i just type ./ in front of the name of file to run the code

    ./airmon-mc + Pre3ss enter

    this will turn on moniter mode ect

    airmon-ng check kill
    sleep 5
    airmon-ng
    sleep 5
    airmon-ng start wlan0
    sleep 7
    ifconfig wlan0mon down
    sleep 3
    macchanger --mac aa:bb:cc:11:22:33 wlan0mon
    sleep 8
    ifconfig wlan0mon up
    sleep 5
    clear
    echo -e iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii
    echo -e iioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ii
    echo -e iioooiiiiiioooiiiiiiooiioooiioooiiiiiiooiioooiiooo ii
    echo -e iioooiioooooooiiooiiooiioooiioooiiooooooiioooiiooo ii
    echo -e iioooiioooooooiiooiiooiioooiioooiioiiiooiiiiiiiooo ii
    echo -e iioooiioooooooiiooiiooiioooiioooiiooiiooiioooiiooo ii
    echo -e iioooiiiiiioooiiiiiiooiiiiiiioooiiiiiiooiioooiiooo ii
    echo -e iioooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ii
    echo -e iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii

    ifconfig wlan0mon
    easy to start; hard to finish

Similar Threads

  1. Wifite on Nexus 5 fails at setting monitor mode
    By RChadwick in forum NetHunter General Questions
    Replies: 12
    Last Post: 2019-03-16, 08:44
  2. How can I re-enable managed mode after monitor mode??
    By London in forum General Archive
    Replies: 2
    Last Post: 2014-09-11, 07:50
  3. Intel Centrino 6200 AGN: promiscuous mode, monitor mode and packet injection
    By forumkali@yopmail.com in forum General Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2014-08-20, 07:38
  4. Replies: 0
    Last Post: 2014-03-20, 14:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •