Results 1 to 2 of 2

Thread: Need help : GeForce GTX 480 GPU 'unsupported'

  1. #1
    Join Date
    2020-Jan
    Posts
    3

    Question Need help : GeForce GTX 480 GPU 'unsupported'

    Code:
    nvidia-smi  
    +-----------------------------------------------------------------------------+
    | NVIDIA-SMI 390.132                Driver Version: 390.132                   |
    |-------------------------------+----------------------+----------------------+
    | GPU  Name        Persistence-M| Bus-Id        Disp.A | Volatile Uncorr. ECC |
    | Fan  Temp  Perf  Pwr:Usage/Cap|         Memory-Usage | GPU-Util  Compute M. |
    |===============================+======================+======================|
    |   0  GeForce GTX 480     Off  | 00000000:01:00.0 N/A |                  N/A |
    | 62%   85C    P0    N/A /  N/A |   1170MiB /  1474MiB |     N/A      Default |
    +-------------------------------+----------------------+----------------------+
                                                                                   
    +-----------------------------------------------------------------------------+
    | Processes:                                                       GPU Memory |
    |  GPU       PID   Type   Process name                             Usage      |
    |=============================================================================|
    |    0                    Not Supported                                       |
    +-----------------------------------------------------------------------------+
    Graphics card driver seem installed, but GPU says 'unsupported'

    my
    Code:
    uname -a
    Linux und3fined 5.4.0-kali2-amd64 #1 SMP Debian 5.4.8-1kali1 (2020-01-06) x86_64 GNU/Linux


    I'm currently running a wpa gpu hashcat crack on my home router and it seems that I'm using the GPU :

    Code:
    Session..........: hashcat
    Status...........: Running
    Hash.Type........: WPA-EAPOL-PBKDF2
    Hash.Target......: /root/go/wifi/handshakes/hqwifis/xxxxxxxxxx.hccapx
    Time.Started.....: Mon Jan 13 16:37:00 2020 (14 mins, 49 secs)
    Time.Estimated...: Mon Jan 13 17:31:48 2020 (39 mins, 59 secs)
    Guess.Base.......: File (/usr/share/wordlists/bigwpa/BIG-WPA-LIST-1)
    Guess.Queue......: 1/1 (100.00%)
    Speed.#1.........:    29413 H/s (7.37ms) @ Accel:64 Loops:16 Thr:64 Vec:1
    Recovered........: 0/4 (0.00%) Digests, 0/1 (0.00%) Salts
    Progress.........: 26112000/96685489 (27.01%)
    Rejected.........: 0/26112000 (0.00%)
    Restore.Point....: 26112000/96685489 (27.01%)
    Restore.Sub.#1...: Salt:0 Amplifier:0-1 Iteration:1584-1600
    Candidates.#1....: skladovan5 -> skolmyndigheterning
    Hardware.Mon.#1..: Temp: 88c Fan: 66%
    
    [s]tatus [p]ause [b]ypass [c]heckpoint [q]uit =>
    I didn't have 29413 H/s (7.37ms) before so I assumed so even with the GPU thing not showing on nvidia-smi

    Here's the steps I took to install the driver:

    Code:
    apt-get install 
    nvidia-legacy-390xx-driver 
    apt-get install nvidia-legacy-390xx-smi 
    apt-get install nvidia-legacy-390xx-opencl-icd 
    Reboot  
    nvidia-smi 
    hashcat -b  Check 
    apt-get install mesa-utils 
    glxgears
    Please let me know what I'm doing wrong...
    und3fined

  2. #2
    Join Date
    2016-Dec
    Posts
    806
    If I'm understanding the output correctly, it just can't tell what processes are running on it. At first look, I don't see anything wrong.

    What does hashcat -I (uppercase i) report?

Similar Threads

  1. Unsupported devices?
    By MPeti1 in forum NetHunter General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 2017-04-07, 21:15
  2. BCM4352 802.11ac, unsupported?
    By moonless in forum TroubleShooting Archive
    Replies: 0
    Last Post: 2016-02-18, 02:25

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •