Results 1 to 4 of 4

Thread: Searchsploit in Nethunter app not working OnePlus 7 Pro

  1. #1
    Join Date
    2020-Apr
    Posts
    9

    Searchsploit in Nethunter app not working OnePlus 7 Pro

    Im having issues with SearchSploit on the first run in the newest NetHunter App on my OnePlus 7 Pro running OOS 10.0.3 t-mobile variant... it just says "Feeding Exploit DB, blah, blah, blah" for hrs any suggestions on a fix. Plus the app is not showing HID Interfaces either in system info

  2. #2
    Join Date
    2016-Jun
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by zjh24a View Post
    Im having issues with SearchSploit on the first run in the newest NetHunter App on my OnePlus 7 Pro running OOS 10.0.3 t-mobile variant... it just says "Feeding Exploit DB, blah, blah, blah" for hrs any suggestions on a fix. Plus the app is not showing HID Interfaces either in system info
    I managed to get HID interfaces to show by doing the following.

    1. Open the nethunter app
    2. Click on home (3 dots at the left hand side of the screen where menu items are)
    3. HID Status (Will show HID interface not found ... click the run button .. nothing will happen until next steps!)
    4. On the kali menu (with all the configured commands and click biuttons such as services, custom commands etc stay on that screen)
    5. Look for HID Arsenal and click SET USB FUNCTION and it will load your HID interfaces (hid.1 hid.0)

    Now HID is up and running

  3. #3
    Join Date
    2020-Apr
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by Wilster View Post
    I managed to get HID interfaces to show by doing the following.

    1. Open the nethunter app
    2. Click on home (3 dots at the left hand side of the screen where menu items are)
    3. HID Status (Will show HID interface not found ... click the run button .. nothing will happen until next steps!)
    4. On the kali menu (with all the configured commands and click biuttons such as services, custom commands etc stay on that screen)
    5. Look for HID Arsenal and click SET USB FUNCTION and it will load your HID interfaces (hid.1 hid.0)

    Now HID is up and running
    Ok I see nice still cant get SearchSploit to load though. i wonder what the issue is? I actually have had it not work on bacon and manta as well.

  4. #4
    Join Date
    2020-Jan
    Posts
    25
    Quote Originally Posted by zjh24a View Post
    Im having issues with SearchSploit on the first run in the newest NetHunter App on my OnePlus 7 Pro running OOS 10.0.3 t-mobile variant... it just says "Feeding Exploit DB, blah, blah, blah" for hrs any suggestions on a fix. Plus the app is not showing HID Interfaces either in system info
    I have this issue as well. No idea how to fix it. I've tried everything I can think of.

    *ANY* ideas? Ever get it fixed?

    Edit: I decided to take a screenshot of some of the behavior because I feel like it saying the feed is done yet continuing to hang forever might elucidate some kind of fix from someone more knowledgeable.

    searchsploit_op7pro_oos11.jpg

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 2016-09-29, 13:48
  2. OnePlus One Nethunter 3.0
    By brsgdc in forum Installing NetHunter
    Replies: 23
    Last Post: 2016-05-04, 20:40

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •