Results 1 to 1 of 1

Thread: PwnSTAR not recognising wlan

  1. #1
    Join Date
    2016-Apr
    Posts
    1

    PwnSTAR not recognising wlan

    I think this is a general issue over my kali system as it has happened with other scripts too.
    In pwnstar i am trying to set up a captive portal but here is the outcome;
    Code:
    Available interfaces:
    eth0:   
    ether   (Ethernet)
    ether   (Ethernet)
    ether   (Ethernet)
    wlan0:   
    wlan1:   
    
    Enter internet connected interface
    wlan0
    
    Macchanging wlan0...
    Current MAC:   [mac address] (Intel Corporate)
    Permanent MAC: [mac address] (Intel Corporate)
    New MAC:       00:90:3e:34:43:75 (N.V. PHILIPS INDUSTRIAL ACTIVITIES)
    
    You need to reconnect internet
    (ignore networkmanager applet)
    
           DO IT NOW
    
    
    If having problems, RESTART networking in nm-applet, or use Wicd
    
    Available wireless interfaces:
    wlan0:   
    wlan1:   
    
    Wireless interface to use for AP?
    wlan1
    
    Starting monitor mode...
    
    Best to macchange wlan1 and ...
    
    Random MAC? (y). Or manual (m)
    y
    Current MAC:   [mac address] (EDUP INTERNATIONAL (HK) CO., LTD)
    Permanent MAC:[mac address] (EDUP INTERNATIONAL (HK) CO., LTD)
    New MAC:       00:1b:aa:4e:f6:bb (XenICs nv)
    down: error fetching interface information: Device not found
    wlan0 does have internet access and wlan1 does exist, when i run airmon-ng i get;
    Code:
    PHY	Interface	Driver		Chipset
    
    phy0	wlan0		iwlwifi		Intel Corporation Centrino Advanced-N 6200 (rev 35)
    phy1	wlan1		rtl8192cu	Realtek Semiconductor Corp. RTL8188CUS 802.11n WLAN Adapter
    iwconfig shows;
    Code:
    wlan0     IEEE 802.11abgn  ESSID:"Wifi"  
              Mode:Managed  Frequency:2.462 GHz  Access Point: {Shows Address}   
              Bit Rate=6.5 Mb/s   Tx-Power=15 dBm   
              Retry short limit:7   RTS thr:off   Fragment thr:off
              Encryption key:off
              Power Management:off
              Link Quality=69/70  Signal level=-41 dBm  
              Rx invalid nwid:0  Rx invalid crypt:0  Rx invalid frag:0
              Tx excessive retries:0  Invalid misc:43   Missed beacon:0
    
    lo        no wireless extensions.
    
    eth0      no wireless extensions.
    
    wlan1     IEEE 802.11bgn  ESSID:off/any  
              Mode:Managed  Access Point: Not-Associated   Tx-Power=20 dBm   
              Retry short limit:7   RTS thr=2347 B   Fragment thr:off
              Encryption key:off
              Power Management:off
    This results in no AP broadcast and pwnstar thinking that wlan0 isn't connected to the internet.

    Any advice on fixing ?
    Last edited by Matriculate; 2016-04-23 at 13:13. Reason: [mac address]

Similar Threads

  1. PwnSTAR running on Kali
    By Vulpi in forum Project Archive
    Replies: 111
    Last Post: 2015-09-09, 12:39
  2. Replies: 0
    Last Post: 2014-08-04, 15:46
  3. Replies: 5
    Last Post: 2014-07-06, 01:22
  4. easy-creds vs pwnstar
    By boost in forum General Archive
    Replies: 6
    Last Post: 2014-04-21, 17:57

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •